Welkom bij Bodybliss


Hier mag je zijn wie je bent, hoe weird & wonderful het ook lijkt!

Ervaar je veel drukke gedachten in je hoofd? Heb je moeite met concentreren? Kun je niet stilzitten? En heb je altijd te horen gekregen dat dit fout was? Dat je dat moest veranderen? Wat als dat niet fout is? 

Ik kom ze steeds meer tegen: mensen met 'volle hoofden', die graag rust in hun hoofd willen. Mensen met een label als ADHD of hoog sensitief, je kunt bij mij terecht om werkelijk meer rust in je hoofd te creëren.

Ik werk met de tools en technieken van Acces Consciousness. Deze tools en technieken geven de mogelijkheid om naar jou te kijken in totaliteit. Alles wat je leuk en niet leuk vindt aan jezelf mag er zijn, zonder oordeel. Vanuit daar gaan we samen kijken naar wat jij wilt veranderen. Zonder dit te hoeven herbeleven of uit te kauwen. Want vaak zit je helemaal niet te wachten om een trauma of vervelende gebeurtenis opnieuw te moeten herbeleven. 

Hè? En dat lost drukte op in mijn hoofd? Dit klinkt wellicht in eerste instantie raar en ja, dat is wat we gaan doen. Bij mij mag je ZIJN. Mét al je gekkigheden.

Door middel van een Bars sessie, een lichaamsproces ( processen ontwikkeld door Acces Consciousness) of een coachingssessie, - online of fysiek - gaan we leren aanwezig zijn in ons lichaam. Want jouw lieve mooie lijf vertelt je elke dag van alles.
Zoals bijvoorbeeld drukte in je hoofd, of merk je onverklaarbare pijnen, hoofdpijn, rugpijn, kniepijn wat niet weg wil gaan en 'waar je maar mee moet leven'. Wat als dit signalen zijn van je lichaam? Als je deze signalen leert 'lezen' kun je in je dagelijkse leven meer gemak ervaren met de drukte in je hoofd en de signalen die je lichaam je geeft.
Proberen? Maak een afspraak! Heb je vragen? Stel ze alsjeblieft!