Over Mij

Be weird, Be wonderful, Be you!

Je bent niet raar, je bent gewaar!

Eigenlijk voelde ik me mijn hele leven anders, ik hoorde nergens bij. Ik voelde me raar. 's Avonds was ik op, had heel erg veel hoofdpijn waar niemand wat aan kon doen. Pas toen ik eind 20 was wist ik door middel van voeding mijn hoofdpijnen te beperken. Maar nog steeds was ik moe, voelde me vaak depri, vooral in de donkere maanden. Vaak twijfelde ik over wie ik was. Ik las veel over persoonlijke ontwikkeling, ging Reiki doen, ontspanningsmassage en kwam toen bij een Bars Class terecht. De slogan: je bent niet raar, je bent gewaar! voelde voor mij als thuiskomen.

Sindsdien is mijn leven veranderd. Omdat ik heb gekozen voor verandering! Ik weet dat ik niet raar ben, maar gewaar. En dat gewaar zijn houdt in dat ik gedachten, gevoelens en emoties van andere mensen oppik en in mijn lichaam vastzet als ik daar niet bewust afstand van doe. Nu kan ik mijn energie beter managen, weet welke tools en Bodyprocessen ik kan toepassen om mijn leven met meer gemak te leven. Dat gun ik jou ook. Weet dat er niks mis is met je. Je bent niet verkeerd of raar. Door je een 'gereedschapskist' met praktische tools mee te geven, die je dagelijks kunt gebruiken, kom je steeds meer in je eigen kracht te staan en word je je eigen 'Baas' van je leven! 
Inmiddels weet ik dat ik keuze heb, om te groeien, te leren en te bloeien. Gaat dat dan zonder vallen en opstaan? Nee. Als moeder van twee dochters, een baan, deze praktijk en de drukke samenleving merk ik veel energieën. Ik zou me daar door kunnen laten weerhouden en beïnvloeden. Door de tools, Bars en Bodyprocessen te gebruiken en toe te passen, blijf ik relaxter, gezelliger en meer mezelf. Ook in momenten dat het niet zo lekker gaat. 

All in life comes to me with ease, joy and glory.

Jeanet Wemmenhove