Zondagochtendmijmeringen

18-07-2021

Het is nog redelijk vroeg; precies 8 uur als ik aan deze blog begin. Genietend van een kopje koffie in het ochtendzonnetje. Vogels om me heen zijn aan het kwetteren en fluiten, de was hangt buiten te drogen en ik mijmer over de afgelopen maanden.

Ik heb nog even de tijd, voordat ik met de meiden in de auto stap op weg naar een bodyprocesclass. Afgelopen vrijdag heb ik nog een energetische facelift mogen ontvangen. En mijn lijf vroeg dus om nog meer fijne processen. En zo mijmerde ik wat verder: jeetje wat heb ik veel gekozen de afgelopen maanden, eigenlijk bijna een jaar lang. Heel veel classen en online calls en wat een mega veranderingen heeft dat gebracht. Zoveel meer bewustzijn! Over mijzelf, hoe dat prachtige lichaam werkt in deze wondere magische wereld.

En dat begon allemaal een paar jaar geleden met een Barsclass.

Daar begint het mee, een bars. De Bars leert je om te ontvangen. Als je wilt dat er zaken veranderen in je lichaam en leven zul je moeten leren ontvangen. Het ontvangen van jezelf. Hoe jij functioneert en hoe je dat misschien wel jarenlang verkeerd hebt gemaakt. Of niet kunt. (Waarschijnlijk beide)

Want ontvangen is iets wat we niet leren in deze maatschappij.

Stel je hebt een retegaaf jurkje aan, wat je ongelofelijk prachtig staat en ik complimenteer je ermee. Ik kan je bij wijze van spreken nu al horen: 'Ooh, da's niks hoor! Kostte maar € 5,- bij de Aldi!'

Begrijp me niet verkeerd; er is niks mis met een jurkje van €5,- bij de Aldi ;-) Wat ik wel bedoel is dat je mijn compliment niet kon ontvangen en dat gewoon weg wuifde.

Ik weet dat het zo werkt, want zo deed ik dat ook.

Als het bij jou inmiddels niet meer zo werkt en je kunt mijn compliment met volle overgave ontvangen; mijn complimenten! J

Lichaamsprocessen werken op energetisch niveau; ze lossen vastzittende trauma's, blokkades en energieën op. Er kunnen zingen veranderen wat je van tevoren nooit had kunnen bedenken! En dat is wat ik zo gaaf vind aan deze processen.

En wat ik nog gaver vind is dat ik onlangs zelf een proces heb ontwikkeld! Ik ben zo benieuwd wat voor veranderingen dit gaat brengen!

Als er ook maar iets in je lieve lijf is wat fluistert; 'Ooh dat wil ik ook'.... Wat als je daar eens naar luistert? Niet je hoofd voorrang geven en laten bepalen wat je kiest, maar eens luistert naar je lieve lijf? Welke mogelijkheden gaan er dan voor je verschijnen?

Weet dat er genoeg Bars practitioners zijn, ook in jouw omgeving. Wil je een class volgen? Ook dan zijn er genoeg mogelijkheden!

In ieder geval op woensdag 28 juli in het prachtige Drenthe. (Zie agenda voor meer info)