Op reis deel 1

03-03-2021

Als je net als ik, het gevoel hebt dat je nooit ergens bij hebt gehoord, is dit wellicht een leuke blog voor jou om te lezen. Denk je dat je raar bent, weird, anders, niet normaal, of nergens bij hoort? Welcome to my world. Mijn wereld wordt op dit moment steeds meer gevuld met van 'dat soort mensen'... Weird en Wonderful as they are!

Mijn 'reis' van de afgelopen paar jaar is eigenlijk niet in woorden te bevatten. En toch ga ik het wel proberen. De taal van energie spreekt voor zichzelf, alleen om dat over te brengen op papier blijft een uitdaging.

Alles is energie, je lichaam bestaat uit dezelfde stoffen als het universum. In elke cel van je lichaam zit een klein universum! Als jij je lichaam beweegt, breng je beweging in het universum. Kun je nagaan wat je allemaal in beweging kan brengen?!

Via allerlei wegen kwam ik na een tijd lang flinke weerstand te hebben gehad bij een Acces Bars class terecht. Ken je dat? Dat thuiskom gevoel op een plek waar je nog nooit bent geweest? Zo'n feest der herkenning? Nou, dat dus. Daar bleek: je bent niet raar, je bent gewaar!

Wat als al je 'rariteiten' (van gekke trekjes tot ADHD/ Autisme/ ODD) niet verkeerd zijn, maar dat daar een kracht in verscholen ligt? Wees gerust, ik ben er na een aantal jaren nog niet achter wat mijn kracht dan is ;-) Waarschijnlijk heb ik hier een hele grote blinde vlek (lees donkere donderwolk) voor zitten.

Tsja, want ik was altijd op zoek naar 'iets'. Mezelf misschien. Nu weet ik dat ik mezelf niet buiten mezelf kan vinden. Mezelf zit in mezelf. Mag jezelf er ook uit komen? Of hou je gecontroleerd jezelf vast? Ik wel. Die controle op mezelf is een dingetje waar ik mee aanwezig ben de laatste tijd. Voordat ik hier mee aanwezig kón zijn, heb ik eerst wat lagen van oordelen en conclusies 'af moeten pellen'.

De bars waren een tool voor mij om dat te doen. De vuilnisophaaldienst van je hoofd. De reset knop. De elektricien voor je hoofd. Geen kortsluiting meer.

De vele en verschillende lichaamsprocessen die ik heb laten lopen, om blokkades op te lossen en de energie weer te laten stromen. Om dingen die ik gekopieerd had van anderen, (ouders, grootouders, vrienden) los te laten. Niet in cirkeltjes doordraaien, maar verder kunnen stromen.....

Mijn kracht wat nu nog een heel klein stroompje lijkt, tot een grote krachtige oceaan te laten groeien en stromen... want je bent zowel de druppel als de oceaan tegelijk.

Denk je terwijl je dit leest, waar heeft ze het over? Ik snap er niks van! Stel me vragen en ik leg het je uit. Wil je graag een bars sessie of een lichaamsproces, neem contact op.