Ontladen

14-03-2022

Ik ga liggen met mijn hoofd in haar hand. Haar andere hand rust met de vingers op mijn voorhoofd. Precies op de plek waar mijn 'derde oog' zich bevindt. Onmiddellijk voel ik de zwaarte uit mijn hoofd wegtrekken. Het is net alsof er door mijn hele lijf, vanaf mijn stuitje een elektrische stroom naar boven trekt en door mijn hoofd mijn lichaam verlaat. Na deze eerste positie verplaatsen haar handen zich en raken haar vingertoppen mijn hoofd aan op verschillende posities. De sensatie van energieën die door mijn lijf trekken zijn bij elke sessie weer anders en niet te beschrijven. De ene keer heel intens en een andere keer val ik in slaap. Soms zie ik kleuren verschijnen, of beelden trekken voorbij achter mijn gesloten ogen. Gedachten komen langs, soms heel logisch en aansluitend op wat er gaande is in mijn wereld. Soms heel onlogisch en heeft dan totaal niets te maken met hier en nu. En toch zit er dan een energetische lading op die gedachten, die exact aansluit met wat er gaande is in mijn wereld op dat moment, zodat dit kan oplossen op een manier die ik nooit had kunnen bedenken.

De rust, kalmte en ruimte die zich verspreid over mijn hele lichaam is zo aangenaam dat ik dat 'gevoel' wel voor altijd wil vasthouden.

De spanning die zich dagelijks opbouwt in mijn lijf ontlaad zich, waardoor er ruimte komt in heel mijn wezen. Het tintelende gevoel wat ik soms ervaar doet me denken aan vroeger; toen ik wel eens mijn tong tegen zo'n blokbatterij hield; Bzzzzt.... Bzzzzt... Bzzzzzt...

Ook bij haar komen er gedachten op, stromen er energieën en beelden omhoog. Soms stelt ze een vraag, waardoor er bij mij woesh! een bepaalde energie als een kolkende rivier vanuit mijn tenen omhoog golft en via mijn hoofd weer verlaat. Hmmmmm en ik zak verder in ontspanning. Nog meer gedachten en patronen lossen op, waardoor er nog meer ruimte ontstaat.

Bij bepaalde posities van haar handen wordt het warm op mijn hoofd, soms krijg ik het heel koud of trekt er een stuip door mijn lichaam. Waarna er weer meer ontspanning ontstaat en nog meer ruimte. Soms vraag ik me af, hoeveel meer ruimte er nog kan ontstaan? Waar blijft mijn lijf dan? Om vervolgens weer een intense golf van energie vanaf mijn stuitje mijn ruggengraat omhoog te voelen stromen. Hmmmmmm, nog meer ontspanning en ruimte.
Dan is de sessie klaar, dingen die daarvoor belangrijk leken, zijn ineens niet meer zo belangrijk. De dingen waar ik me aan kon ergeren, hinderen me niet meer. Er is ruimte voor meer plezier, intens genieten en stilte. Stilte in mijn hoofd. Stilte in plaats van razende gedachten die van de hak op de tak gaan en heel luid zijn.

Stilte. Ruimte. Zijn.

Ik voel de elektrische ontlading in mijn hoofd en tegelijk voel ik me opgeladen en vol energie. Ontladen en opgeladen tegelijk.