Barsswap

04-11-2020

Gisteravond zag ik een oproepje in de Bars app groep. Wie wil er morgen swappen? (een Bars behandeling uitwisselen) Omdat ik vandaag vrij was, leek me dat een goed idee. 
En dat was het! 

Vanochtend stond ik op met een 'zwaar' hoofd, kon niet zoveel hebben en merkte dat ik chagrijnig was. Nu weet ik dat meer dan 90% van jouw gedachten, gevoelens en emoties niet van jezelf zijn, dus was ik in toelating. Ik vroeg me af, hé wat ben ik me gewaar? Niet om daar een antwoord op te krijgen, maar om te erkennen dat dit niet van mij was. En dat was niet zo. 

Gelukkig had ik dus die afspraak om een Bars swap te doen! Wat een heerlijkheid. Ik vraag me nu af hoe ik dat in woorden kan omschrijven. Wat er nu precies gebeurt tijdens zo'n sessie. Ik weet uit gesprekken dat het voor iedereen weer anders 'voelt'. Voor mij is het soms alsof ik in een achtbaan zit en je van het hoogste puntje naar beneden vliegt.... Dat gevoel wat je dan in je hoofd en buik kunt ervaren, ervaar ik dan in mijn hoofd. Er gaat een hele lading energie doorheen... woesh! Vandaag was de sessie dan ook heel intens! Ik merkte dat er heel veel energie door mijn lijf kolkte. Zo veel, dat ik op een gegeven moment voelde dat ik het tegen begon te houden, mezelf klein maakte en een soort van 'ineen kromp'. Whaah, wat als ik in toelating kan zijn? Mezelf ruimer kan maken? Het volledig toe kan laten, door mijn muurtjes en barrières te laten zakken? Whoem! Daar ging het.... Ladingen energie kolkten weer door mijn lichaam en hoofd. Zo intens had ik het nog niet eerder ervaren moet ik bekennen. Meestal zijn het kabbelende stroompjes energie. Ik ben dan ook heel benieuwd wat dit gaat creëren? ! Wat heb ik allemaal mogen loslaten? Wat kan er nu shiften en veranderen? Want dat is wat er gebeurt. Dingen veranderen, omdat jouw standpunten zijn veranderd tijdens zo'n sessie. Hoe cool is dat? Je gaat liggen, sluit je ogen als je dat wilt, iemand raakt zacht je hoofd aan en er veranderen dingen? Zonder dat je er actief mee aan de slag hoeft, zonder van alles te moeten 'herbeleven'? Hoe wordt het nog beter dan dat? (dit is ook een tool van Acces, een vraag die verandering uitnodigt zonder dat je er actief iets mee hoeft te doen) 

Zo, en dit was alleen nog maar mijn 'ontvang sessie'. Als je een sessie geeft, werkt het ook al op je eigen 'lijf & being'.