Agenda

Mei

Zondag 15 mei

Klaar met leven in een stolp? Is nu de tijd om jouw leven te leven en te gaan vliegen? Laat die stolp knallen, kruip uit je cocon en kies jouw leven, zoals jij dat wilt. De energie is daar, sparkelend, dartelend, intens, vrij en veranderend.
Claim, know and acknowledge your knowing en leer daar op te vertrouwen. Hoeveel van jouw weten heb je weggestopt onder een stolp, achter barrières en muurtjes? In een cocon? Is het nu de tijd om te ontpoppen en te gaan vliegen?

Deze lichaamsprocessen werken magisch in je mooie lieve lijf en leven. Geef jij toestemming aan je lichaam om je hoofd te overschrijven? Sta je toe om je 'hoofd uit te schakelen' en de processen hun werk te laten doen? Als je die ruimte claimt, kan je lichaam doen, wat het wil doen. Kom ervaren wat lichaamsprocessen voor je mooie lieve lijf en leven kunnen betekenen!

Tijdens deze Bodyprocesdag leer je 2 lichaamsprocessen, die je geeft en ontvangt. Je geeft 2 x een proces en ontvangt 2 x een proces.

Tussen de processen in hebben we een ruime pauze. Hapjes en drinken worden verzorgd, lunch mag je zelf meenemen.

€ 150,- inclusief certificaat. 

Lekker voor altijd en tussendoor.

Ontspan & Ontvang.

Op facebook heb ik een besloten groep gemaakt: Ontspan & Ontvang. Daar deel ik korte 'meditaties' op waarin je kunt leren ruimte te zijn, te ontspannen en ontvangen. Fijn, na een drukke dag of een vol hoofd. 

https://www.facebook.com/groups/344521376603652